Alpens

Alpens està situat al Prepirineu a tocar la demarcació de Girona, a l'Alt Lluçanès, just on es troben les comarques d'Osona, el Ripollès i el Berguedà. Un entorn acollidor i privilegiat que convida a passejar pels carrers i gaudir de l'art de la "forja al carrer" i de la tranquil·litat del poble i els paisatges que l'envolten.

Un indret privilegiat

Alpens és un poble d'Artesans. Tenim bons productes locals, artesans amb talent i contents de compartir el seu ofici i la seva producció, embotits, melmelades, forja, fusta, pa, gastronomia, amb La Fonda d'Alpens, l'emblemàtic Casino inaugurat l'any 1928... Tots plegats disposats a fer de la vostra estada, una experiència inoblidable.

Podreu desconnectar i retrobar-vos al mig del bosc, rodejats de pins, roures i alzines, fonts, camps, pastures i animals de tota mena, amb unes vistes meravelloses i aire pur a desdir. Fer excursions a peu o amb bicicleta, passejades, fer esport, gaudir a més no poder de la temporada de bolets, saltar i enjogassar-vos amb la canalla.

Ja sigui a peu o amb cotxe, segur que us agradarà visitar Sant Pere de Serrallonga (951), Sant Pau del Colomer (1074), Santa Margarida i els Saguàrdia (s. XII-XIII), Roca de Pena i els Diables Rocadepena, la Roca de la Lluna, la masia del Graell (esmentada en el fogatge de 1497) i la capella de Sant Joan (1714), la masia de Torrats (1671) i la pleta (on s'ajunten els camins ramaders que menen a muntanya), la font de la Llena, la riera de Merlès... i mil i un indrets que de ben segur que us captivaran.

Si voleu trobar informació detallada de tots aquests indrets, mapes de geolocalització i saber més del poble d'Alpens; cliqueu aquí.

CA_LA_PALMIRA_ENTORN_ALPENS
CA_LA_PALMIRA_ENTORN_SANT_PAU_COLOMER
CA_LA_PALMIRA_ENTORN_SANT_PERE_SERRALLONGA
CA_LA_PALMIRA_ENTORN_ROCA_DE_PENA
CA_LA_PALMIRA_ENTORN_CAPELLA_SANT_JOAN
CA_LA_PALMIRA_ENTORN_RIERA_MERLES